Iskriva pisma

Country:
 • Slovenia

 • Vse se je začelo s skrivnostnim modrim pismom, zašitim v poročno obleko v trgovini z oblačili iz druge roke.

  Nameravala sem prodati svojo poročno obleko, ki je nikoli nisem nosila. Tedaj sem odkrila zgodbo neke druge neveste. V blagu njene obleke se je skrivalo najlepše sporočilo, kar sem jih kdaj prebrala: Hvala, da si uresničila vse moje sanje. Na modrem papirju je bilo zapisano ime pošiljatelja: Reed Eastwood. To je moral biti najbolj romantičen človek, kar jih je kdaj živelo. Ugotovila sem tudi, da je strašno čeden. A tukaj bi se moje fantazije o najlepši in najbolj iskreni ljubezni morale končati. Ker sem potem po usodnem naključju spoznala gospoda Romantika in ugotovila, da je čisto nasprotje moškega, ki sem si ga naslikala v domišljiji.

  Postal je moj novi šef in izkazalo se je, da je v resnici zategnjen, ciničen in zagrenjen. Toda to me ni ustavilo, da ne bi poskušala odkriti zgodbe, ki se skriva za njegovim ljubezenskim pismom. Tiste zgodbe, ki se očitno ni srečno končala.

  Toda tista zgodba ni nič v primerjavi s tem, kar se je začelo plesti med nama in kar postaja vse bolj vroča, sladka in veliko bolj presenetljiva zgodba, kot bi si jo lahko kdaj koli predstavljala.

  To je nova zgodba.

  Vendar pa nimam pojma, kako se bo končala …

  KOMENTAR UREDNICE:
  Vi Keeland in Penelope Ward
  , avtorici najbolje prodajanih uspešnic New York Timesa, se predstavljata z novo, presenetljivo ljubezensko pripovedjo o dveh zlomljenih srcih, ki v ljubezni dobita novo priložnost … Keelandova in Wardova sta odličen pisateljski par, ki zveste bralce kar naprej razvajata z iskrenimi, svežimi in navdihujočimi zgodbami.